Contact
Welgezind naar de kinderopvang

Opvang voor uw kind in Mechelen met de grootste zorg

Door de hoge nood aan kinderopvang beslisten wij een bijkomende opvang voor uw kind in Mechelen te openen. Meer en meer ouders geraken serieus in de problemen om een opvangplaatsje te bemachtigen en daarom werd onze nieuwe crèche zeer goed onthaald.

De kindjes in ons opvangverblijf worden steeds met de grootste zorg omringd. Leuke activiteiten en spelletjes zorgen ervoor dat het kindje zich optimaal kan ontwikkelen en zo klaargestoomd kan worden voor de peuterklas.

Op vlak van verzorging moeten ouders zelf een aantal zaken voorzien zoals pampers, reservekleedjes, verzorgingsdoekjes en flesvoeding indien dit nog van toepassing is. Het persoonlijk knuffeltje moet uiteraard ook altijd zelf meegebracht worden. Deze zaken zitten niet inbegrepen in het maandbedrag.

Wat wel inbegrepen is in de prijs zijn twee maaltijden (bereid door ons in de opvang), drankjes, knutselgerief, luierzalf, perdolan, slabbetjes en eventueel zonnecrème.  Kindjes worden verondersteld eerst thuis ontbeten te hebben maar indien dit niet het geval zou zijn, dan kan het ontbijt nog meebracht worden tot 8u 30.

Omdat wij contact met de ouders zeer belangrijk vinden, organiseren wij een paar keer per jaar ook activiteiten waar de ouders ook kunnen aan deelnemen zoals een bezoekje aan de kinderboerderij of een kaas- en wijnavond voor de ouders. Deze activiteiten vinden plaats buiten de gewone openingsuren. Wij vinden het ook zeer belangrijk om ons elke ontevredenheid meteen te melden. Op die manier kunnen wij het nodige doen om dit te verhelpen. Wij hopen alvast ook u te kunnen verwelkomen in onze opvang voor uw kind in Mechelen

facebook
Contacteer ons!03/500 87 87