Contact
Geniet zelf ook zo veel mogelijk van uw kindje

Onthaalmoeder in Mechelen voor halve of hele dagen met aangepaste tarieven

Als ouder is het niet altijd even makkelijk om vooraf te beslissen welke dagen uw kindje juist naar de kinderopvang zal komen. Meestal moet men rekening houden met het werk van beide ouders, de vakanties en ook de mogelijkheden om het kind af en toe eens naar grootouders of vrienden te brengen.

Soms gebeurt het dan ook eens dat een vaste opvangplaats zoals bijvoorbeeld de grootouders op reis zijn en dan kan het gebeuren dat er niet meteen een andere oplossing is om het kind op te vangen. En sommige mensen kunnen vrij hun verlof kiezen maar anderen moeten vakantie nemen wanneer de fabriek gesloten is dus dan blijven er zeer weinig dagen over om zelf te kiezen.

Bij kinderopvang Marmotje hoeft u zich geen zorgen te maken over extra dagen. Als uw kindje bijvoorbeeld slechts 2 dagen ingeschreven is maar plots kan oma of opa er een dag niet zijn, dan kan uw kind zonder probleem een extra dagje komen. Hierbij hanteren wij dan het gewone dagtarief.  Bij een andere onthaalmoeder uit Mechelen kan dit een probleem zijn omdat zij een beperkte hoeveelheid kindjes mogen aanvaarden door het feit dat ze er alleen voor staan.

Voor de rest wordt het maandbedrag berekend op basis van het aantal aanwezige volle of halve dagen in de opvang. In deze berekening is rekening gehouden met 5 weken vakantie. Bedragen dienen steeds vooraf betaald te worden. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor bijkomende inlichtingen.

facebook
Contacteer ons!03/500 87 87