Contact
Welgezinde baby’s, tevreden ouders

Kinderdagverblijf in Mechelen betovert uw baby

Een pasgeboren baby kan de eerste maanden heel zwaar zijn en vaak zijn ouders, en dan vooral mama’s uitgeteld tegen de periode dat ze terug moeten gaan werken. Daarbij komt dan nog eens dat ze hun schattebout voor het eerst moeten toevertrouwen aan een vreemde en ook dit brengt dikwijls heel wat zorgeloze nachten met zich mee.

Wordt mijn kindje goed opgevolgd , krijgt het voldoende aandacht, zal het veel huilen,… Vragen die bij de ouders allemaal opkomen en die de onzekerheid doen toenemen naarmate de dag van terug gaan werken nadert. Voor velen is thuisblijven echter geen optie en dus moeten ze hun kind noodgedwongen toevertrouwen aan een kinderdagverblijf.

Bij ons kinderdagverblijf in Mechelen kiezen wij voor een zeer open communicatie met de ouders van onze kindjes. Bovendien kunnen ouders op elk moment van de dag hun kindje komen bezoeken als ze dit willen. Wij zorgen ook voor een leuke en vertrouwde omgeving  zodat uw kind zich zeer snel kan aanpassen en een goed gevoel krijgt. Het heen-en –weer-schriftje wordt gebruikt om bepaalde zaken in te noteren, maar dit van beide kanten. Dus zowel ouders als begeleidsters kunnen hierin zaken noteren.

Eten en slapen zijn voor een baby zeer belangrijk en daarom verzorgen wij dagelijks versbereide maaltijden. Uiteraard is het ook mogelijk om aangepaste voeding te krijgen indien er sprake is van allergieën. De slaapomgeving in ons kinderdagverblijf in Mechelen is rustig en volledig aangepast aan de nodige veiligheidsvoorschriften om uw baby een goede rust te kunnen bezorgen. Wij gaan ook zeer regelmatig kijken in de slaapruimtes om te controleren of alles met uw lieverd nog in orde is. U kunt er dus van op aan, bij ons is uw kindje in zeer goede en liefhebbende handen!

facebook
Contacteer ons!03/500 87 87