Contact
Vroeg inschrijven betekent zekerheid

Een dagmoeder biedt niet hetzelfde als onze kinderopvang te Mechelen

Een kinderopvang vinden is dikwijls een moeilijke klus die heel wat tijd in beslag kan nemen.  Wie op zoek gaat naar een dagmoeder in Mechelen zal heel wat namen tegenkomen maar velen zijn toch voorstander van een kinderopvang omdat de kinderen op die manier heel wat meer ervaringen kunnen opdoen.

Daarnaast is er in een kinderopvang ook veel meer toezicht want hier zijn verschillende kinderbegeleidsters aanwezig, in tegenstelling tot een gewone dagmoeder uit Mechelen en omstreken. De zekerheid en de veiligheid van uw knuffeltje is dus veel meer gevrijwaard.

Door het nakend tekort aan kinderopvangplaatsen is het zeer belangrijk tijdig uw kindje in te schrijven om uw plaatsje te reserveren. Na een rondleiding in het kinderdagverblijf kunnen de ouders een optie nemen op een plaatsje. De inschrijving kan dan gebeuren binnen de vier weken en deze is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.

Kindjes kunnen in het dagverblijf terecht vanaf 7u en vroeger kan eventueel op aanvraag. ’s Avonds worden de kinderen ten laatste om 18u45 opgehaald. Op die manier kan het dagverblijf de deuren sluiten om 19u. De deuren van ons kinderdagverblijf zijn overdag gesloten zodat we de optimale veiligheid kunnen garanderen. Uiteraard kan u altijd binnen door een simpele druk op onze bel.

Interesse in onze opvang? Contacteer ons vandaag nog!

facebook
Contacteer ons!03/500 87 87